Zonder afspraak prikken in Goffertstadion nu ook voor 1e Pfizer

Van onze redactie
23 juli 2021
Iedereen vanaf 12 jaar kan zich laten vaccineren tegen corona, zonder hiervoor een afspraak te moeten maken. Dat kan op de vaccinatielocatie in het Goffertstadion op 23, 24 en 25 juli van 08.00 tot 13.00 uur. De GGD Gelderland-Zuid houdt daar een vrije inloop. Deze inloop is voor mensen die een eerste vaccinatie krijgen.
U kunt kiezen voor het Janssen-vaccin, of voor het Pfizer-vaccin. Voor Janssen is één vaccinatie nodig. Voor het Janssen-vaccin moeten mensen 18 jaar of ouder zijn. Voor Pfizer zijn twee prikken nodig. Dit vaccin is voor iedereen vanaf 12 jaar. Ter plaatse wordt een tweede afspraak gemaakt. De GGD wijst erop dat de inloop niet is bedoeld voor mensen die al een afspraak hebben gemaakt.

Speciale zorg

Voor sommige mensen vormt het maken van een afspraak een drempel. Soms ook is er sprake van prikangst. Daarom wordt nu de mogelijkheid geboden om op een vrije inloop langs te komen. Het is niet nodig om van tevoren een afspraak te maken.

Legitimatie

Neemt u een geldig legitimatiebewijs meenemen, zoals een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart. Ook een verblijfsvergunning is voldoende.

Laatste kans vrije inloop Goffertstadion

Het weekend van 23, 24 en 25 juli is de laatste mogelijkheid voor mensen om zich via een vrije inloop in het Goffertstadion te laten vaccineren. Parkeren is gratis.


Dit bericht delen:

Advertenties