Jongetje gewond bij botsing tussen fietsers op Groenestraat

Lars Schwachöfer Woensdag 21 Juli 2021
Vanavond vond omstreeks 18.00 uur een aanrijding plaats op de Groenestraat. Een jongetje op een fiets raakte gewond bij een botsing met een andere fietser.

Het jongetje op de fiets en een man op een e-bike fietsten elkaar tegemoet op het fietspad aan de Groenestraat en kwamen frontaal in botsing. Het jongetje kwam hard ten val en raakte gewond aan onder andere zijn been. Omstanders verleenden hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Ambulancepersoneel stabiliseerde het jongetje en vervoerden hem per ambulance naar het ziekenhuis.

De fiets van het jongetje raakte fors beschadigd. De politie nam de fiets mee. De man werd met zijn e-bike door de politie naar zijn bestemming gebracht. Omwonenden hielpen met het schoonmaken van het wegdek. De politie doet geen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Wie van de twee fietsers tegen het verkeer ingereden heeft, maakt de politie niet bekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.