Automobilist rijdt op rijdende afzetting op Van Boetbergweg

Lars Schwachöfer Dinsdag 20 Juli 2021
Vanmorgen vond omstreeks 11.00 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Van Boetbergweg. Een automobilist reed achterop een rijdende afzetting.

De automobilist reed op de Van Boetbergweg stadinwaarts richting de Hatertseweg. Daarbij zag hij vermoedelijk een aantal verkeerskegels en een rijdende afzetting van een groenbedrijf op de linker weghelft, met een pijl dat de rechterrijbaan gebruikt moest worden, over het hoofd. De bestuurder reed achterop de rijdende afzetting. Omstanders verleenden hulp en belden de hulpdiensten. Verkeer werd langs de voertuigen geleid.

Ambulancelersoneel keek de automobilist na. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De afzetting was door de aanrijding achter de bakwagen -waar de rijdende afzetting achter hing -  vastgeslagen. Een aantal medewerkers van het bedrijf hebben de combinatie in de berm gezet om de aanhanger los te halen. Een berger zette de auto op zijn wagen en zette de weg voor de veiligheid af. Verkeer werd omgeleid. Omstreeks 12.00 werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.