Automobilist rijdt door na aanrijding op Sint Annastraat

Lars Schwachöfer Maandag 19 Juli 2021
Vanavond vond omstreeks 21.15 uur een aanrijding plaats op de Sint Annastraat. Een automobilist reed een scooter aan en reed vervolgens door.

Een scooterrijder reed op de Sint Annastraat toen hij ter hoogte van de Sint Stephanusstraat werd aangereden door een auto. De scooterrijder vloog over zijn scooter en kwam ten val. De automobilist ging er direct vandoor. Getuigen noteerden de gegevens van het voertuig. Ambulancepersoneel keek de scooterrijder na. Hij js per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Ook de auto raakte beschadigd bij de aanrijding. Omdat het merk, model en kenteken van de auto bekend zijn bij de politie, wordt er geen beschrijving van de auto gegeven. De politie achterhaalt de eigenaar van de auto. De fors beschadigde scooter is bij omwonenden geparkeerd.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.