Otto C Huismanstraat afgesloten na aanrijding met politievoertuig

Lars Schwachöfer Zaterdag 17 Juli 2021
Vanavond vond omstreeks 21.15 uur een aanrijding plaats tussen een politievoertuig en een motorscooter op de Otto C Huismanstraat. De straat was langere tijd afgezet.

Een motorscooter kwam door onbekende oorzaak in aanrijding met een politiewagen. De man zou eerst tegen de politiewagen en toen tegen een geparkeerde bus gereden zijn. De bestuurder van de motorscooter kwam na de botsing met de bus ten val. De weg werd direct afgezet voor onderzoek. Verkeer werd omgeleid via de Aubadestraat.

De bestuurder van de motorscooter is nagekeken door ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie hield de man aan. De geparkeerde bus, de politiewagen en de motorscooter raakten beschadigd. Een berger sleepte de motorscooter weg. Omstreeks 22.45 uur werd de weg vrijgegeven voor verkeer.

Omwonenden en getuigen melden dat de bestuurder van de motorscooter achtervolgd werd door een ongemarkeerde politiewagen met zwaailicht en sirene. Vanuit de Aubadestraat zou de achtervolging de Otto C Huismanstraat ingereden zijn. Daar reed de gemarkeerde politiewagen de motorscooter tegemoet. De agenten blokkeerde de weg met het voertuig, maar toen de motorscooter het voertuig wilde ontwijken, ramden de agenten hem. De motorscooter reed vervolgens tegen de bus en de bestuurder ten val kwam. De politie kan dit verhaal in verband met het onderzoek niet bevestigen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 18-07-2021 om 10:17 door Deciana
Jonge man is gewoon van scooter afgereden door de politie was niet nodig geweestReageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.