Politie zoekt verdachte van gewapende overval in Meijhorst

Lars Schwachöfer Donderdag 15 Juli 2021
Vanavond vond omstreeks 21.00 uur een gewapende overval plaats op een snackbar in de Meijhorst. De politie is op zoek naar de dader en heeft een Burgernetbericht verspreid.

De snackbar in de Meijhorst werd omstreeks 21.00 uur overvallen door een slanke, blanke man van ongeveer 30 jaar en 1 meter 80 lang. Hij droeg een zwarte ruime joggingsbroek, een zwarte dikke jas, een bivakmuts en zwarte schoenen met witte zolen. De man bedreigde het personeel met een zilverkleurig pistool. Hij maakte een onbekend geldbedrag buit, en ging ervandoor.

De politie zoekt in de omgeving naar de dader en verspreidde een Burgernetbericht met het signalement van de dader. De snackbar werd afgezet met lint. Agenten spraken met de medewerkers en stelden bewijsmateriaal veilig. Getuigen die nog niet met agenten gesproken hebben, worden verzocht telefonisch contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Mensen die de verdachte zien lopen, worden geadviseert 112 te bellen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.