[Winactie] Bijzondere puzzelreeks van fotograaf Karsten Russ

Van onze redactie
15 juli 2021
De Nijmeegse fotograaf Karsten Russ start deze week met de verkoop van een bijzondere puzzelreeks met foto`s van de Sint Stevenskerk, het Keizer Karelplein en de Handelskade. Een prachtig cadeautje voor de echte Nijmegenaar. Van de opbrengst doneert hij van elk verkocht exemplaar één Euro aan de Nierstichting.
Voor deze drie puzzelreeksen heeft de fotograaf unieke foto`s gemaakt en ze zijn apart verkrijgbaar; een prachtig cadeautje voor puzzelaars en echte Nijmegenaren.

Karsten Russ verkreeg eerder bekendheid door de uitgave van een Nijmeegse Verjaardagskalender. Op hierbij kon hij al eerder een bedrag van € 400,- aan de Nierstichting overmaken.

De fotograaf kreeg vorig jaar internationale bekendheid van de spectaculaire foto`s van komeet Neowise boven Veur-Lent en de Waalbrug, die via allerlei media de wereld over gingen. In 2018 won hij de fotowedstrijd van `Hallo Nijmegen`, hij exposeerde zijn foto`s in de St. Maartenskliniek en was eerder dit jaar winnaar van de fotowedstrijd Grand Café Waterwolf.

Sinds 2016 heeft Karsten zelf te maken met een regelmatig terugkerende nierziekte Minimal Change Nefropathie, waarvoor helaas nog geen duidelijke oorzaak is gevonden. Dit verklaart zijn betrokkenheid bij de Nierstichting. Fotografie helpt hem om te ontspannen en stress te voorkomen, zodat hij minder vaak last heeft van deze vervelende ziekte.

De drie puzzlereeksen zijn vanaf eind deze week te koop bij een aantal Nijmeegse boekhandels en via zijn website.

Winactie

Op de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je tweemaal kans op een gratis puzzel. Like het bericht en geef aan waarom jij deze puzzel in je bezit wilt krijgen óf tag iemand die jij de puzzel gunt en zet erbij waarom. De winnaars worden vrijdag 23 juli om 19.00 uur bij het bericht op Facebook bekend gemaakt.

 


Dit bericht delen:

Advertenties