Fietser overleden na aanrijding op Groesbeekseweg

Van onze redactie Lars Schwachöfer Woensdag 14 Juli 2021
Gisterochtend vond omstreeks 9.30 uur een aanrijding plaats op de Groesbeekseweg. Een 69-jarige fietser werd aangereden en overleed later aan zijn verwondingen.

Een fietser stak de Groesbeekseweg over vanaf de Villandy, ter hoogte van een tankstation aan de Groesbeekseweg. Daarbij werd hij aangereden door een auto. De fietser, een 69-jarige man, kwam bij de aanrijding ten val en raakte zwaargewond. Hij is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie laat vandaag weten dat het slachtoffer gisteren overleden is aan zijn verwondingen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Verkeers Ongevallenanalyse van de politie deed langere tijd sporenonderzoek op de ongevalslocatie. Agenten spraken met getuigen. De politie meldt dat het onderzoek nog in volle gang is. Getuigen die nog niet met agenten gesproken hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan telefonisch via 0900-8844.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.