Brommerrijder gewond na aanrijding met vrachtwagen op Prins Bernhardstraat

Lars Schwachöfer
13 juli 2021
Vanmiddag vond omstreeks 13.00 uur een aanrijding plaats op de Prins Bernhardstraat. Een brommerrijder raakte gewond. De weg is vanaf de Oranjesingel afgesloten.
Een vrachtwagenchauffeur sloeg af vanaf de Oranjesingel de Prins Bernhardstraat op. Vermoedelijk zagen hij en een brommerrijder elkaar over het hoofd. De brommerrijder belandde onder de trailer van de vrachtwagen. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar de ongevalslocatie, omdat de brommerrijder mogelijk bekneld zat onder de trailer. Dit bleek niet het geval.

De brommerrijder is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De vrachtwagenchauffeur is voor verhoor naar het politiebureau vervoerd. De Verkeers Ongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor blijft de weg nog langere tijd afgesloten. Gemotoriseerd verkeer dat vanaf de Oranjesingel naar de Prins Bernhardstraat wil, wordt rechtdoor over de Oranjesingel gestuurd. Fietsverkeer op de Oranjesingel dat de Prins Bernhardstraat over wilt steken, wordt omgeleid.

Update: Na ongeveer twee uur werd het onderzoek op locatie afgerond. De brommer is voor verder onderzoek door de politie meegenomen. De politie roept getuigen die nog niet met agenten gesproken hebben op contact op te nemen. Dat kan telefonisch via 0900-8844. Vermeld hierbij nummer 2021324916.

Dit bericht delen:

Advertenties