Gezocht: Nieuwsspeurders en interviewkanjers

Van onze redactie
13 juli 2021
Ben jij de speurneus die in een klein bericht een nieuwsartikel ziet? Dan zoeken we jou!
Een pakkend artikel schrijven. Bekende Nijmegenaren interviewen. Onderzoek doen naar nieuwsachtergronden en samen met je collega op pad gaan voor het laatste nieuws. Nieuws uit Nijmegen biedt het allemaal!

Het team van Nieuws uit Nijmegen bestaat uit een gevarieerde groep vrijwilligers die met veel enthousiasme hun passie voor schrijven, fotografie en videografie uitvoeren. Lezers van Nieuws uit Nijmegen zien dagelijks het laatste nieuws over evenementen, cultuur, politiek en sport uit de oudste stad van Nederland.

Wat verwachten wij van jou

- Je hebt een representatief uiterlijk, bent inventief en creatief. Je bent geïnteresseerd in het Nijmeegse nieuws en je verdiept je graag in diverse onderwerpen.

- Je bent proactief en kunt solistisch en zelfstandig werken, je bent geen verlegen type.

- Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal goed; we verwachten geen professor maar wel enig niveau.

Beschikbaarheid

Je bent gemiddeld 2 tot 4 uur per week beschikbaar. Deze tijd kun je naar eigen inzicht indelen. Maandelijks woon je de algemene vergadering bij waar ook tijd en gelegenheid is om andere vrijwilligers beter te leren kennen.

Interesse

Schrijvers die graag hun horizon willen verbreden, nieuwe mensen leren kennen en op leuke en interessante locaties willen komen: schroom niet en laat van je horen! Doe ervaring op bij de leukste onlinekrant van Nijmegen en bel 024-322 99 22 of stuur een mail naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl voor een afspraak om kennis te maken.

Nieuws uit Nijmegen is met meer dan 75.000 volgers op social media het grootste online nieuwsplatform van Nijmegen en wijde omgeving. Ons team verslaat dagelijks het nieuws uit de oudste stad van Nederland. Je kunt ons volgen via onze website of app en op FacebookTwitterYouTube en Instagram.


Dit bericht delen:

Advertenties