[Video] Liefde voor Nijmegen met Qader Shafiq

Van onze redactie Zondag 11 Juli 2021
In het programma Liefde voor Nijmegen gaan wij in gesprek met bekende personen in Nijmegen over hun onvoorwaardelijke liefde voor de stad. Hoe ontstond hun liefde voor Nijmegen? Welke rol speelt Nijmegen in hun leven? En hoe zien zij hun Nijmeegse toekomst tegemoet?

In deze aflevering hebben wij te gast Qader Shafiq, dichter, columnist, wereldburger, oprichter van bureau Wijland én Nijmegenaar van het Jaar 2019. Zijn liefde voor Nijmegen ontstond in 1994, toen hij als vluchteling van Kabul naar Nijmegen kwam. Inmiddels is Qader een bekend gezicht in Nijmegen door zijn werk als vrijwilliger voor talloze goede doelen en maatschappelijke organisaties. In 2019 werd hij daarvoor beloond met de prestigieuze titel ‘Nijmegenaar van het Jaar’. Luister hier naar Qaders inspirerende verhalen over de mooiste stad van ons land.

Liefde voor Nijmegen is een beeldpodcast. Luister je liever naar de podcast? Luister de aflevering hier: Stream Podcast Liefde voor Nijmegen met Qader Shafiq van Nieuws uit Nijmegen | Luister gratis online op SoundCloud

  


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.