Brommerrijder gewond na aanrijding op Wijchenseweg

Lars Schwachöfer Donderdag 08 Juli 2021
Vanavond vond omstreeks 20.00 uur een aanrijding plaats op de Wijchenseweg. Een brommerrijder raakte gewond.

Een automobilist verliet de parkeerplaats van de Woonboulevard om de Wijchenseweg op te rijden. Een brommerrijder op het fietspad en de automobilist zagen te laat dat beiden overstaken, met een aanrijding tot gevolg. De brommerrijder kwam bij de aanrijding ten val en raakte gewond. De automobilist kwam met de schrik vrij. De brommerrijder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Agenten spraken met de automobilist en getuigen. Een van de twee partijen moet door het rode verkeerslicht gereden zijn. De Verkeers Ongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Verkeer wordt langs de voertuigen geleid.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.