Brandweer knipt bestuurder uit auto na ongeval in Lankforst

Lars Schwachöfer
7 juli 2021
Vanmorgen vond omstreeks 11.15 uur een aanrijding plaats in de 51e straat van de Lankforst. De brandweer moest een gewonde bestuurder uit zijn auto knippen. De bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd.
De bestuurder van een donkergrijze auto reed vanaf de 16e straat de 51e straat op. Daarbij verleende hij geen voorrang voor een rode auto. De rode auto werd aan de achterzijde geraakt, waardoor hij begon te tollen. De auto kwam tot stilstand tegen een tegemoetkomende, grijze auto. De bestuurder van de grijze auto raakte gewond en kwam vast te zitten in zijn auto.

De brandweer knipte de deur van de grijze auto open om de bestuurder te bevrijden. De man is met onbekend letsel met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurster van de rode auto werd nagekeken door ambulancepersoneel. Ze raakte niet gewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder en bijrijder van de donkergrijze auto kwamen met de schrik vrij.

De Verkeers Ongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor is de straat tussen de 16e en 14e straat afgesloten.

Dit bericht delen:

Advertenties