Arrestatieteam houdt verwarde man aan in Aldenhof

Van onze redactie
5 juli 2021
Een arrestatieteam van de politie heeft vanavond een 36-jarige man aangehouden in de Aldenhof. De politie laat weten dat de man verward was en een gevaar voor zichzelf vormde.
De hulpdiensten werden even na 21.00 uur gealarmeerd voor een man die zich verward gedroeg op straat. Hij schreeuwde, sloeg met onder andere een ketting en een stok om zich heen en ging vervolgens een appartementencomplex in. De man veroorzaakte wel vaker overlast en is een bekende van de politie. Uit voorzorg, omdat de politie niet wist waartoe de man in staat zou zijn vanwege zijn toestand, werden ook een een arrestatieteam, de brandweer, ambulancedienst en Liander opgeroepen. De omgeving van het appartement waarin de man aanwezig was werd ruim afgezet.

Een woordvoerder van de politie vertelt dat de man door onderhandelaars van het arrestatieteam uit de woning gepraat is. Daarna is hij aangehouden en naar het politiebureau vervoerd. De woordvoerder benadrukt dat de man geen gevaar voor de omgeving gevormd heeft, maar alle extra hulpdiensten puur uit voorzorg opgeroepen waren. De man wordt later overgedragen aan de zorg.

Dit bericht delen:

Advertenties