NEC en Mattijs Branderhorst verlengen contract

Van onze redactie
22 juni 2021
NEC en Mattijs Branderhorst hebben een overeenstemming bereikt over de verlenging van het contract van de doelman. De nieuwe verbintenis heeft een looptijd van twee seizoenen, tot de zomer van 2023. De doelman zette eerder vandaag zijn handtekening onder het contract. 

De 27-jarige Branderhorst streek in de winter van 2019 neer in Nijmegen. Na een huurperiode van een halfjaar werd de goalie definitief binnengehaald en tekende hij een contract voor twee seizoenen. De in Tiel geboren doelman kwam tot 69 officiële duels voor de Nijmegenaren, waarin hij 21 keer ‘de nul’ hield.  

Mattijs Branderhorst over de verlenging van zijn contract: 'Ik heb het altijd goed naar mijn zin gehad in Nijmegen. De selectie en staf gaven me een goed gevoel, ik voelde me thuis en de promotie naar de Eredivisie was voor mij de kers op de taart. Ik heb het nooit onder stoelen of banken geschoven dat ik hier graag wilde blijven, dus toen de club contact met me opnam waren we er snel uit. Ik kijk uit naar de wedstrijden in de Eredivisie in een vol Goffertstadion!'


Dit bericht delen:

Advertenties