Hulpdiensten rukken massaal uit na melding onder Snelbinder

Lars Schwachöfer Woensdag 16 Juni 2021
De hulpdiensten rukten afgelopen nacht even voor 00.30 uur massaal uit, nadat meerdere personen een harde plons hoorden onder de Snelbinder.

Meerdere mensen zaten aan de Waal bij de Snelbinder, toen ze omstreeks 00.15 uur een harde plons hoorden. Meerdere van hen belden 112. De hulpdiensten rukten massaal uit. Met twee boten werd op de Waal gezocht. Ook een duikteam en boot van de brandweer uit Arnhem kwamen om te zoeken naar een drenkeling.

De politie startte direct een onderzoek en sprak met meerdere mensen die de plons hadden gehoord. Enkele jongeren verklaarden dat er een fiets vanaf de Snelbinder de Waal ingegooid was. Na onderzoek werd de zoekactie naar een drenkeling gestopt.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.