Jonkerbosplein gedeeltelijk afgesloten na aanrijding

Lars Schwachöfer
14 juni 2021
Vanmiddag vond omstreeks 14.30 uur een aanrijding plaats op het Jonkerbosplein, het kruispunt van de Neerbosscheweg, Weg door Jonkerbos en de Nieuwe Dukenburgseweg. Het plein was langere tijd gedeeltelijk afgesloten.
Een automobilist reed op het plein vanaf de Neerbosscheweg en stak de Nieuwe Dukemburgseweg over. Hierbij reed de auto vol in de zijkant van een overstekende auto op de Nieuwe Dukenburgseweg. Een tweede automobilist op de Nieuwe Dukenburgseweg probeerde de auto's nog te ontwijken, maar raakte nog net de achterzijde van een van de auto's.

De politie sloot het plein gedeeltelijk af. Verkeer werd omgeleid. De brandweer haalde de bijrijdster uit een van de auto's. Hiervoor werd de deur losgeknipt. Ambulancepersoneel keek de vrouw na. Ze is voor verdere controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij en raakten niet gewond.

De Verkeers Ongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor bleef de weg nog langere tijd afgesloten. Omstreeks 17.30 uur sleepte een berger de twee auto's weg en werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer. De bestuurder van de derde auto kon zijn weg vervolgen.

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen