De Buurtcamping Nijmegen-Oost speelt buiten

Van onze redactie Woensdag 09 Juni 2021
Vanwege corona heeft De Buurtcamping Nijmegen-Oost besloten de camping te verplaatsen naar september. Maar om toch contact te houden met de buurtkampeerders organiseren ze op zaterdag 3 juli *De Buurtcamping Buitenspeeldag*!

Onder het genot van een kop koffie of een glaasje ranja spelen buurtgenoten acht verschillende spellen. De spellen én vooruit kijken naar De Buurtcamping zorgen voor het grootste plezier. Deelnemers krijgen ook nog een lekkere beloning voor de deelname.

De Buurtcamping Buitenspeeldag is op zaterdag 3 juli 11.00 tot 14.00 uur. Deelnemers zijn op welkom op de De Buurtcamping-locatie (Mariënbos, tegenover De Trekvogels) om samen met de buren de sfeer van de Buurtcamping alvast te proeven. Deelname is gratis en de richtlijnen van het RIVM worden gevolgd.

Verbinding in de buurt, dat is waar De Buurtcamping Nijmegen-Oost voor staat. Daar zorgen ze voor door jaarlijks een campingweekend te organiseren met en voor buurtgenoten. Vanwege corona vindt De Buurtcamping dit jaar plaats na de zomervakantie; van 10 tot en met 12 september.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.