Geen gewonden bij aanrijding met lijnbus in Malvert

Van onze redactie Davy Derksen / 112Nieuwsgroep Zondag 06 Juni 2021
Vanmiddag vond omstreeks 15.00 uur een aanrijding plaats in de 70e straat van Malvert. Een lijnbus botste met een personenauto.

Een automobilist wilde een parkeerplaats verlaten en reed de 70e straat op. Daarbij zag hij de lijnbus over het hoofd. Beide bestuurders konden elkaar niet meer ontwijken, met een botsing tot gevolg. De politie sloot de rijbaan korte tijd af. Ambulancepersoneel en brandweerlieden keken de betrokkenen, de buschauffeur, drie passagiers, de automobilist en een kind, na. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Het kind kreeg een traumabeertje van de brandweer. De lijnbus en auto raakten fors beschadigd bij de aanrijding. De bus is naar de remise gereden. De passagiers konden hun weg in een andere bus vervolgen. 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.