Politie onderzoekt autobrand in paukenstraat

Lars Schwachöfer Zaterdag 05 Juni 2021
Afgelopen nacht woedde omstreeks 3.00 uur een autobrand in de Paukenstraat. De politie onderzoekt de brand.

Omwonenden schrokken wakker van een knal. Enkelen dachten dat het vuurwerk was, maar toen ze naar buiten keken zagen ze brand aan de voorzijde van een geparkeerde auto. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand. De brand bleef beperkt tot de linkervoorzijde van de auto.

De brandweer en politie gaan uit van brandstichting. De politie doet onderzoek en zette de auto af met lint. De Forensische Opsporing van de politie doet op een later tijdstip sporenonderzoek in en om de auto. Ook onderzoekt de politie of de brand te maken heeft met de autobranden in de Bugelstraat vorige week, en twee weken geleden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.