Fietser lichtgewond na aanrijding op Graafseweg

Lars Schwachöfer Vrijdag 04 Juni 2021
Vanavond vond omstreeks ... uur een aanrijding plaats op de Graafseweg. Een fietser raakte lichtgewond.

De man reed op zijn e-bike, toen hij bij de verkeerslichten aan de Dennenstraat werd aangereden door een bestelauto. De man zag de bestelauto nog aankomen, maar kon hem niet meer ontwijken. Hij belandde op de voorruit en kwam ten val. De politie zette de Dennenstraat gedeeltelijk af. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Een verpleegkundige behandelde de fietser op locatie. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Na het invullen van de schadeformulieren, kon hij zijn weg vervolgen. De bestelauto raakte beschadigd bij de aanrijding. Een berger sleepte de auto weg. Of een van de twee partijen door rood reed, kon de politie niet zeggen. De verzekering handelt de zaak verder af.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.