Nijmegen steunt evenementensector

Van onze redactie Dinsdag 01 Juni 2021
De gemeente Nijmegen wil de evenementensector extra steunen en start daarom de subsidieregeling Kickstart Evenementen. Er is een bedrag van €100.000 beschikbaar. Organisaties kunnen €2.500 tot maximaal €10.000 aanvragen om hun evenement coronaproof te maken. Met de subsidie kunnen organisatoren van Nijmeegse evenementen hun evenement aanpassen aan de geldende coronamaatregelen.

Wethouder Monique Esselbrugge: ‘We zijn er allemaal aan toe om elkaar weer te kunnen ontmoeten en te kunnen genieten van muziek, optredens en voorstellingen. Nijmegen heeft een groot aanbod aan evenementen dat we koesteren. Om ervoor te zorgen dat we hiervan kunnen blijven genieten - zodra het weer kan - helpen we ondernemers in de evenementenbranche graag op weg.’

De Kickstart Evenementen subsidieregeling is onderdeel van het 6e pakket aan maatregelen dat de gemeente neemt, om organisaties in de stad te ondersteunen. Kijk voor de voorwaarden en het indienen van een aanvraag op deze website.

De regeling kan worden aangevraagd van 1 juni t/m 4 juli 2021.

 

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.