Voertuigen fors beschadigd na aanrijding op Lange Hezelstraat

Lars Schwachöfer Dinsdag 01 Juni 2021
Vanmiddag vond even na 12.00 uur een aanrijding plaats op het Joris Ivensplein. Een auto botste met een lijnbus.

Een automobilist reed vanaf de Veemarkt richting de Lange Hezelstraat. De man wilde afslaan richting de Voorstadslaan, toen een lijnbus vanaf het Joris Ivensplein aan kwam rijden. De man dacht dat de lijnbus af wilde slaan naar de Veemarkt, dus trok op. De lijnbus sloeg niet af, en botste tegen de auto.

Agenten reden in de buurt en zette de weg gedeeltelijk af. Verkeer werd korte tijd omgeleid. Ambulancepersoneel keek de automobilist, de buschauffeur en ongeveer tien passagiers van de lijnbus na. Niemand raakte gewond. De beschadigde lijnbus kon zijn route vervolgen tot de remise aan de Industrieweg. Daar konden passagiers overstappen op een andere lijnbus, om dezelfde route te vervolgen. De auto is weggesleept door een berger.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.