Fietser gewond na aanrijding op Wijchenseweg

Lars Schwachöfer Dinsdag 01 Juni 2021
Vanmorgen vond omstreeks 9.00 uur een aanrijding plaats op de Wijchenseweg. Een fietser raakte gewond.

Een automobiliste sloeg vanaf het Takenhofplein de ventweg aan de Wijchenseweg op. Ze draaide vervolgens over het fietspad de Valkenaerhof op. Een man op een e-bike reed over het fietspad richting het Takenhofplein, maar zag de auto niet op het fietspad staan. De auto stond nagenoeg stil, laat een agent weten. De fietser reed tegen de auto en kwam ten val.

Ambulancepersoneel keek de man na. Hij is met lichte verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Gezien de impact en schade op de auto, wilde het ambulancepersoneel de man verder laten onderzoeken in het ziekenhuis. De automobiliste kwam met de schrik vrij. Ze heeft haar auto bij haar werk geparkeerd. Daar werd ook de e-bike, met een kromme voorvork, gestald.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.