Nieuws uit Nijmegen is er ook voor ondernemers

Van onze redactie Maandag 31 Mei 2021
Nieuws uit Nijmegen wil er vooral nu voor de ondernemers zijn. Het grootste online platform van Nijmegen met 43.187 Facebook volgers, 9.874 Instagram volgers, 8.415 Twitter volgers en 20.000 dagelijkse website bezoekers, gaat bijzondere en betaalbare producten op haar media aanbieden.

Helemaal nu omdat veel ondernemers nog lange tijd hoge kosten hebben door corona. Dus profiteer van deze bijzonder betaalbare producten!

Advertorial

Voor een advertorial met link en maximaal 10 foto’s gepost op de tijdlijn van de website, Facebook, Instagram en Twitter en tevens 2 weken zichtbaar bij ‘van onze partners’ op de homepage van de website, zijn de kosten slechts € 195,- exclusief BTW.

De actievideo

Een nieuw product van Nijmeegs grootste onlinenetwerk is de actievideo. Dit is een 30 seconden video van uw bedrijf met een actie erin vermeld. De video wordt gepost op de tijdlijn van de website, Facebook, Instagram en Twitter en is eveneens 2 weken zichtbaar bij ‘van onze partners’ op de homepage van de website. U ontvangt tevens het videobestand voor posting op uw eigen media. De kosten hiervoor zijn slechts € 295,- exclusief BTW. Daarnaast biedt Nijmeegs grootste online platform al banners vanaf € 99,- per maand.

Nieuws uit Nijmegen hoopt zo voor ondernemend Nijmegen een win-winsituatie te bieden! Neem contact op met media-adviseur John Vrolijks voor meer informatie en alle mogelijkheden: mail naar adverteren@nieuwsuitnijmegen of bel 06-21424309.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.