[Video] Het is nu echt lente en met deze elektrische bakfiets kunt u optimaal genieten!

Van onze partner Vrijdag 28 Mei 2021
De e-bike specialist voor regio Nijmegen is Zoevers in Nijmegen/Lent. Dat is dan ook precies waar je moet zijn wanneer je erover denkt om met een elektrische bakfiets optimaal van het prachtige weer te gaan genieten deze lente en zomer!

Kijk in onderstaand video hoe ongelooflijk praktisch en veilig de elektrische bakfiets van Carqon is. Overal is aan gedacht bij deze bakfiets; zowel voor ouder als kind(eren) het ideale vervoermiddel!

Overtuigd geraakt na het zien van de video? Maak dan snel een afspraak met Zoevers voor een proefritje en ervaar zelf hoe fijn deze Carqon elektrische bakfiets is! Op naar een prachtige zomer!

Kijk voor meer informatie op:
https://www.zoevers.nl/


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.