Bibliotheken vanaf vandaag weer open voor leden

Van onze redactie
20 mei 2021
Vandaag gaan de meeste vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid weer open voor bibliotheekleden. Zij kunnen dan weer boeken en andere materialen uitzoeken, lenen en terugbrengen.
De verblijftijd in de bieb is maximaal een uur. De leesplekken, publiekscomputers en printers zijn nog niet beschikbaar. Iedereen ouder dan 12 jaar wordt gevraagd om een mondkapje te dragen en een winkelmandje te gebruiken. De actuele openingstijden van alle vestigingen zijn te vinden op www.obgz.nl/openingstijden.

Reserveringen

Bibliotheekleden die eerder een afhaalbericht voor gereserveerde materialen hebben ontvangen, kunnen deze vanaf vandaag weer ophalen in hun bibliotheek.

Boetevrij tot 21 juni

Materialen die via de Afhaalbiebs zijn geleend tijdens de sluiting vanaf 15 december, kunnen tot 21 juni boetevrij worden ingeleverd. Leden hebben dus ruim een maand de tijd om hun geleende materialen weer in te leveren zonder telaatgeld te hoeven betalen.

Activiteiten

Tot 9 juni vinden er nog geen activiteiten plaats in de bibliotheek. Er zijn online diverse activiteiten gepland, zoals de lezingenreeks ‘Kennisdelers’ in mei en juni. Het actuele programma is te vinden in de agenda van de Bibliotheek Gelderland Zuid: www.obgz.nl/agenda.

Meer informatie

De Bibliotheek Gelderland Zuid volgt de landelijke maatregelen op de voet en hoopt dat er in juni weer meer mogelijk is in de bibliotheek. Kijk voor de meest actuele informatie over de coronamaatregelen van de Bibliotheek Gelderland Zuid op www.obgz.nl/corona.


Dit bericht delen:

Advertenties