Albert Heijn, bol.com en PostNL doen proef met pakketautomaat bij Albert Heijn Sint Jacobslaan

Van onze redactie
17 mei 2021
Vanaf vandaag kunnen klanten bij de Albert Heijn aan de Sint Jacobslaan hun pakket ophalen en retour sturen bij een speciaal daarvoor geplaatste pakketautomaat van PostNL. Zo wordt het voor klanten nog makkelijker om bijvoorbeeld hun bol.com-pakket op te halen wanneer het hen uitkomt.

Sinds 2013 kunnen klanten bol.com pakketten afhalen bij een afhaalpunt bij hun Albert Heijn-winkel. Klanten maken steeds meer gebruik van de zelfservicemogelijkheden die technologie biedt. Het afgelopen jaar is hier een versnelling in gekomen. Zo is het gebruik van zelfscan verdrievoudigd en winkelen steeds meer mensen online.

Daarom kunnen consumenten vanaf vandaag bij de Albert Heijn aan de Sint Jacobslaan hun bij bol.com bestelde pakket ophalen en retourneren bij de innovatieve pakketautomaat van PostNL. Tijdens het bestellen op bol.com kunnen zij de PostNL-pakketautomaat als afleveroptie selecteren. Als het pakket aangekomen is, kan de locker met een code geopend worden. Ook kunnen andere pakketten, wanneer een webshop of verkoper deze optie heeft, met een PostNL-verzendlabel verstuurd of geretourneerd worden via de pakketautomaat.

De pakketautomaat bestaat uit 49 lockers met verschillende formaten zodat het pakket altijd past. Klanten kunnen pakketten dag en nacht ophalen en retourneren omdat de pakketautomaat zich buiten de winkel bevindt


Dit bericht delen:

Advertenties