Coronaprotest: Nijmeegse ontwerper wordt per direct sekswerker

Van onze redactie
15 mei 2021
Bent u op zoek naar een sekswerker die ook nog eens uitstekend kan ontwerpen? Wij hebben iemand beschikbaar voor u. De Nijmeegse ontwerper Jac Splinter heeft zich per direct ingeschreven als sekswerker bij de Kamer van Koophandel, uit protest tegen de coronamaatregelen. Per 19 mei mogen de sekswerkers weer aan de slag, maar moeten de musea dicht blijven. 'Het is ridicuul', aldus de veelzijdige Splinter.
Splinter roept andere culturele ondernemers nadrukkelijk op om ook sekswerker te worden. ‘Als je toch al gewend bent om met je werk te leuren, dan kan je dat met je lijf erbij ook heel goed.’ Splinter verheldert overigens dat sekswerkers niet per definitie seks met klanten hoeven te hebben. ‘Ik ben sekswerker en ik geef ook glas-in-lood les.’

Als sekswerker dien je natuurlijk je gasten in stijl te ontvangen. Daarom zijn er plannen om de thuisbasis van Splinter, de Vasim, om te bouwen tot VASIM ROUGE, een plek voor kunstzinnige peepshows. Het idee komt van collega-vormgever Marga van den Heuvel, die de Vasim samen met andere beeldend kunstenaars ‘een multiculturele en sociale facelift’ wil geven. De VASIM ROUGE moet een grootste expositie worden, waarbij voor iedere belangstellende seks-gerelateerde kunst vertoond wordt, uiteraard tegen een kleine betaling.

De VASIM ROUGE, wellicht kunt u er binnenkort naartoe. En tot die tijd kunt u zich vermaken met de diensten van de heer Splinter. Hoe pikant zijn ‘glas-in-bloot’ lessen zullen worden, kan hij nog niet zeggen. Eén ding is zeker: de discrete gordijntjes zijn besteld.


Dit bericht delen:

Advertenties