De Wolfsberg Terrasfeesten met Rolf Sanchez, Van Dik Hout, OG3NE en anderen

Van onze partner
14 mei 2021
De Wolfsberg Terrasfeesten komen terug! Na het succes van vorig jaar brengt hotel-restaurant De Wolfsberg in Groesbeek een nieuwe reeks zomerconcerten van je favoriete Nederlandse artiesten in de tuin. Het is mogelijk om een tafeltje te reserveren voor 2 tot 6 personen met een lunch-, diner- of borrelarrangement. Wil jij een van deze exclusieve tickets bemachtigen? Zet dan je alarm voor zaterdag 15 mei 2021 om 10.00u, want dan start de kaartverkoop voor deze unieke terrasconcerten.

Tijdens de week van de Vierdaagse haalt hotel-restaurant De Wolfsberg voor het tweede jaar op rij bekende Nederlandse artiesten naar Groesbeek voor een exclusief concept. Van dinsdag 20 juli tot en met zondag 25 juli kun je in De Wolfsberg tuin muzikaal lunchen, dineren of borrelen terwijl je de artiesten van heel dichtbij live ziet spelen.

Na het succes van vorig jaar brengt het hotel-restaurant opnieuw een reeks zomerconcerten in de tuin. Het concept is volledig coronaproof met terrastafels op ruime afstand van elkaar. Ditmaal wordt het programma zelfs uitgebreid tot 6 dagen. Hiervoor zijn de bekendste zangers en zangeressen van ons land uitgenodigd, want naast Rolf Sanchez, Van Dik Hout en OG3NE komen ook Glennis Grace, Wolter Kroes en saxofoniste Candy Dulfer met live band langs voor mini-concert. Ter omlijsting van het programma verzorgt de populaire band The Originals (bekend van o.a. Radio 538) een extra shot live muziek. Deze mannen spelen op verzoek alles wat je maar wilt horen.

De ruim opgezette tuin aan de bosrand met uitzicht over Groesbeek bleek de perfecte locatie voor een culinaire belevenis in een knusse setting. In combinatie met een lunch of een diner op het terras of met een borrelbox vol hapjes, bemachtig je een toegangsbewijs voor dit speciale evenement. Er is slechts plaats voor een beperkt aantal bezoekers en de optredens zijn in de middag en avond. Mocht je een van deze exclusieve tickets willen bemachtigen, dan start de ticketverkoop op zaterdag 15 mei 2021 om 10:00 uur via deze link.


Dit bericht delen:

Advertenties