Stadsbeiaardier Malgosia Fiebig geeft opnieuw verzoeknummerconcerten

Van onze redactie
6 mei 2021
Stadsbeiaardier Malgosia Fiebig geeft opnieuw verzoeknummerconcerten. De concerten vinden plaats op de donderdagen 3 en 10 juni tussen 19.30 en 20.30 uur.
Alle Nijmegenaren krijgen weer een unieke kans om hun favoriete nummer op de speellijst te krijgen. De concerten vinden plaats op de donderdagen 3 en 10 juni tussen 19.30 en 20.30 uur. Favoriete nummers kunnen tot uiterlijk op 25 mei worden doorgegeven aan door een email te sturen naar carillonconcertStevenstoren21@gmail.com. Vermeld daarbij de naam van song of muziekstuk, de naam van de artiest en de naam van de aanvrager.

De beiaardier maakt een keuze uit de opgegeven nummers en stelt de speellijst samen. De speellijst wordt teruggekoppeld aan de deelnemers en bekend gemaakt op de website en facebookpagina van Gilde Nijmegen. De beste luisterplaatsen zijn de Korenmarkt, de Grote Markt, de Ganzenheuvel en het Sint Stevenskerkhof.

De twee concerten maken deel uit van de donderdagavondconcerten in juni t/m augustus 2021. Elke week wordt er een live concert op de beiaard van de Sint Stevenstoren gegeven door beiaardiers uit heel Nederland.

Dit bericht delen:

Advertenties