Dag van het Levenslied organiseert Online Moederdagconcert

Van onze redactie
3 mei 2021
De Dag van het Levenslied vindt traditiegetrouw plaats op Moederdag, maar het smartlappenfestival kan dit jaar opnieuw niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Daarom organiseert het smartlappenfestival voor het tweede jaar op rij een Online Moederdagconcert, vol levensliedklassiekers. De livestream vindt plaats op Moederdag, aankomende zondag 9 mei, tussen 16:00 en 18:00 uur. Het concert is gratis online te volgen.
Traditiegetrouw vindt de Dag van het Levenslied plaats op Moederdag in het Valkhofpark, maar de 38e editie van het festival is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar 19 september 2021. Met het Online Moederdagconcert worden alle Nijmeegse moeders, dochters en zonen toch in het muzikale zonnetje gezet. Verzoekjes zijn welkom tijdens de uitzending.

Programma

De live-presentatie is in handen van Keessie B. In de studio ontvangt hij de levenslied-legendes Sjon en Sjakkelien, De Hennies, De Triesto's en het Van Binsbergen Trio. De Hennies nemen bovendien bijna hun hele Artiestenstal mee, want ook De Knalberties, Foxy Lady, Dunnewind & De Lange en Peer en Will zijn van de partij. 'In een Grande Finale zullen ze je samen het gevoel geven dat je gewoon op het Valkhof staat mee te zingen!', laat de organisatie trots weten. Ronnie en de Razende Ronda's niet live aanwezig zijn, maar ook zij proberen wat van zich te laten horen. Op welke wijze dit gaat gebeuren, is nog niet bekend. Het wordt dus gegarandeerd feest, met een lach en een traan. Het Moederdagconcert is te volgen via de social media-kanalen van de Dag van het Levenslied op Facebook, YouTube en Twitch.

Dit bericht delen:

Advertenties