Van Schuylenburgweg gedeeltelijk afgesloten na aanrijding

Lars Schwachöfer
25 april 2021
Vanmiddag vond omstreeks 14.15 uur een ernstig ongeval plaats op het Spijkerhofplein. De Van Schuylenburgweg was gedeeltelijk afgesloten. Een automobilist werd aangehouden.
Een automobiliste reed vanaf het Takenhofplein via de Van Schuylenburgweg richting Winkelcentrum Dukenburg. Toen ze linksaf de 80e straat van Zwanenveld in wilde rijden, botste ze tegen de zijkant van een snel rijdende auto. De bestuurder van die auto verloor de macht over het stuur en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Meerdere getuigen belden de hulpdiensten.

Een opgeroepen traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen. De inzittenden van de voertuigen kwamen met de schrik vrij. Ze werden nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto die tegen de lantaarnpaal reed is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De politie sloot de weg richting het Takenhofplein af. Verkeer vanaf de 80e straat van Zwanenveld moest omdraaien. Agenten legden de situatie op beeld vast, spraken met betrokkenen en getuigen en noteerden verklaringen. De voertuigen werden weggesleept door een berger. Daarna werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.

Dit bericht delen:

Advertenties