Politie zoekt getuigen van mishandeling op Mariënburg

Van onze redactie
24 april 2021
Twee Nijmegenaren van 20 en 21 jaar oud zijn gisteren aangehouden voor zware mishandeling. De openlijke geweldpleging vond plaats rond 16.25 uur op de Mariënburg. De recherche zoekt nog getuigen.
Een vader en zoon liepen vanaf de Tweede Walstraat richting de Mariënburg, ook bekend als Faberplein. Op dat moment kwamen twee andere mannen hen tegemoet. Het waren bekenden van vader en zoon, door een eerder conflict tussen hen. De verdachten schopten en sloegen de vader zodanig, dat deze op de grond viel en buiten bewustzijn raakte. Beide verdachten renden na hun actie weg. Getuigen verleenden hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Ambulancepersoneel keek beide slachtoffers na. Ze zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Aan de hand van getuigenverklaringen en door de informatie dat het bekenden van de slachtoffers waren, konden agenten de twee verdachten  gisteravond direct aanhouden. Vandaag worden de verdachten verhoord door de recherche.

Getuigen gezocht

De politie heeft van de vader een aangifte opgenomen en getuigen zijn verhoord. Toch vraagt de politie mensen die dit incident hebben zien gebeuren, en nog niet met agenten gesproken hebben, zich als getuige te melden. Dat kan telefonsich via telefoonnummer 0900-8844. Vermeld hierbij zaaknummer 2021181857.

Dit bericht delen:

Advertenties