[Winactie] Columnist van Nieuws uit Nijmegen geeft boek uit: 'Spinsels en bruggetjes'

Van onze redactie
24 april 2021
'Spinsels en bruggetjes - Door de ogen van Nathalie' van Nathalie van den Heuvel uit Nijmegen is een bundel aan columns over de prachtige stad van de auteur. Bewoners van de stad zullen zich direct herkennen in de verhalen en anderen zullen de stad hierdoor leren kennen zoals de inwoners het liefhebben. Dit boek over Nijmegen is vanaf heden verkrijgbaar.
'Spinsels en bruggetjes’ zijn gebundelde columns over Nijmegen, gezien door de ogen van Nathalie. Ook bekend bij onze lezers. Nathalie: ‘Toen ik net in Nijmegen kwam wonen, wilde ik eigenlijk door middel van een rubriek over Nijmegen meer over mijn eigen stad te weten komen. Helaas bleef mijn oproep voor lezersinput onbeantwoord en ben ik zelf op onderzoek uitgegaan. Dat resulteerde uiteindelijk in mijn columns.’ Sinds 2017 schrijft ze maandelijks columns voor Nieuws uit Nijmegen.

Boek

Op ludieke wijze beschrijft zij haar talrijke ervaringen in de Keizerstad, zowel als voormalig student en ook als huidige inwoner. Hierbij passeren vele bekende plekken, evenals emoties de revue. Een feest van herkenning voor het Nijmegenminnende lezerspubliek, maar ook interessant voor eenieder die de oudste stad van Nederland beter wil leren kennen buiten de geijkte reisgids om. Nathalie over het uitbrengen van haar boek: ’Enige tijd geleden heb ik een bucketlist samengesteld met daarop onder andere het uitgeven van mijn gebundelde columns. Ik hoop met een analoge versie van mijn columns nog meer lezers te bereiken en te verblijden.’

Nathalie van den Heuvel

Nathalie van den Heuvel (1976) is bij geboorte een Liemers meisje, maar het kan niet anders dan dat zij in een vorig leven een echte Nijmeegse moet zijn geweest. Nijmegen is namelijk de enige plek waar zij zich werkelijk thuis voelt. Dit gevoel begon zich te manifesteren toen zij eind jaren negentig van de vorige eeuw Engels ging studeren aan de lerarenopleiding in Nijmegen. Jaren later vestigde ze zich er permanent en is zich toen pas echt gaan verdiepen in de stad die haar zoveel vreugde brengt. Haar maandelijkse column stelt haar telkens in de gelegenheid zich te blijven verwonderen tijdens de historische ontdekkingsreisjes die zij maakt binnen de stadsgrenzen van haar geliefde Nijmegen.

Je kan vanaf heden het boek 'Spinsels en bruggetjes’ bestellen via Boekscout

Winactie

Op de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je vijfmaal kans op een gratis exemplaar van dit prachtige boek. Like het bericht en geef aan waarom jij dit boek in je bezit wilt krijgen óf tag iemand die jij het boek gunt en zet erbij waarom. De winnaars worden vrijdag 30 april om 19.00 uur bij het bericht op Facebook bekend gemaakt.

De columns van Nathalie lezen? Lees hier de laatste column.


Dit bericht delen:

Advertenties