The Voice of the Future biedt startende Nijmeegse ondernemers podium

Van onze redactie
22 april 2021
Evenementenbureau Ace 6 Events organiseert op 26 mei in samenwerking met StartUp Nijmegen het evenement The Voice of the Future. Een competitie waarbij startende ondernemers de droom voor een onderneming werkelijkheid kunnen laten worden.
De kans om te ondernemen

Veel mensen hebben de ambitie om een onderneming te starten maar ze weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom is er nu voor iedereen tussen de 18 en 45 jaar uit het Rijk van Nijmegen de mogelijkheid om deel te nemen aan The Voice of the Future. The Voice of Future is een evenement in de vorm van een competitie. Hier krijgen startende ondernemers de kans om het idee voor hun onderneming te pitchen. Dit is een blind pitch voor een jury bestaande uit 3 ervaren ondernemers.

De jury beoordeelt tijdens deze pitch alleen op de inhoud van de onderneming en niet op het voorkomen van de deelnemer. Loopt de jury voor jouw pitch door de deur? Dan mag jij samen met de beste finalisten door naar de finale. Hieruit wordt een winnaar gekozen die de mogelijkheid krijgt om een jaar lang te komen ondernemen bij StartUp Nijmegen en de beste 3 starters krijgen ieder een mooie prijs.

Hybride event

Het evenement vindt zowel fysiek bij het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent, als online plaats. De deelnemers komen fysiek naar locatie om hun pitch te geven. Voor de toeschouwers is het evenement te volgen via de livestream. Inschrijven kan door je motivatie (denk aan: een filmpje, moodboard, infographic, liedjes etc.) te sturen naar acesixevents@gmail.com.

The Voice of the Future is een initiatief vanuit het evenementenbureau Ace 6 Events en StartUp Nijmegen, een organisatie die helpt om de ambities van ondernemers waar te maken. Evenementenbureau Ace 6 Events is opgericht door zes derdejaars studenten van de minor Evenementenmanagement aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 5 maanden tijd is er een evenement georganiseerd voor startende ondernemers uit het Rijk van Nijmegen.

 


Dit bericht delen:

Advertenties