Politie zoekt getuigen van steekincident in Molenstraat

Van onze redactie Woensdag 21 April 2021
Gistermiddag vond omstreeks 17.00 uur een steekincident plaats in de Molenstraat. De politie zoekt getuigen.

De politie werd even na 17.00 uur gealarmeerd voor een steekincident in de Molenstraat, ter hoogte van de McDonalds. Een ambulance keek het slachtoffer na. De politie laat weten dat niemand gewond raakte. De politie startte direct een onderzoek. Vandaag werd een 32-jarige Nijmegenaar aangehouden als verdachte.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Hiervoor roept de politie de hulp in van getuigen. Mensen die iets gezien hebben dat te maken kan hebben met het steekincident, of getuige zijn geweest en nog geen contact hebben gehad met agenten, worden verzocht contact op te nemen. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of het meldformulier van de politie. Vermeld hierbij zaaknummer 2021176448.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.