SIG Benelux opent 8e vestiging in Nederland

Van onze partner
20 april 2021
SIG Benelux, marktleider op het gebied van specialistische afbouw en technische isolatie in Nederland en België, opent haar achtste Nederlandse vestiging voor de specialistische natte en droge afbouw, in het najaar van 2021 in Nijmegen.
Met deze nieuwe winkel beoogt SIG Benelux nog meer invulling te geven aan de beloftes die zij klanten doet: het beste advies, uitstekende service, hoge kwaliteit producten en slimme logistieke oplossingen.

A-locatie voor een A-merk

De nieuwste SIG vestiging is momenteel in aanbouw op het bedrijventerrein Bijsterhuizen op de grens van Nijmegen en Wijchen. Centraal gelegen, dichtbij uitvalswegen zoals de A326, de A73 en de A50. De nieuwe vestiging beschikt over 200 m2 winkelruimte, heeft een ruime opslagcapaciteit en een drive-thru.

Toonaangevende winkelformule

In de winkel maken specialistische vakmannen en -vrouwen kennis met een gericht assortiment, volledig aangepast op hun specifieke wensen. De artikelen worden gepresenteerd aan de hand van een nieuwe en herkenbare winkelformule. Een formule waarbinnen stukadoors, spachtelaars, tegelzetters en schilders zich thuis voelen. De uitgangspunten van de winkelformule van SIG sluiten aan bij de strategie van het bedrijf. Namelijk het versterken van de klantrelatie, lokale betrokkenheid en het delen van kennis en expertise.

Constructing the future

SIG Benelux is onderdeel van het Engelse, beursgenoteerde SIG plc, dat meer dan 60 jaar ervaring heeft in de levering van afbouwmaterialen. In de Benelux hebben we onze activiteiten onderverdeeld in de afbouw (nat en droog) en technische isolatie. Bedrijven en merken zoals SIG Afbouwspecialist (NL), SIG Technische Isolatiespecialist (NL), MPA (BE) en Isolatec (BE) vallen onder de vlag van SIG Benelux. Binnen het bedrijf wordt gewerkt met zo’n 200 professionele en enthousiaste collega’s -verdeeld over Nederland en België- om ervoor te zorgen dat onze klanten projecten zo prettig mogelijk en binnen de afgegeven planningen kunnen realiseren. Meer weten? Via de website www.sigbenelux.com, op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube. Bellen kan via het telefoonnummer +31 (0) 13 458 22 30. Een e-mail kan gestuurd worden naar marketing@sigbeneluxcs.com.

 


Dit bericht delen:

Advertenties