Politie onderzoekt woningoverval Heeskesacker

Lars Schwachöfer
13 april 2021
Afgelopen nacht vond omstreeks 3.00 uur een woningoverval plaats in de 12e straat van de Heeskesacker. De politie doet onderzoek.
De woningoverval werd even na 3.00 uur gepleegd in een woning aan de 12e straat. Op dat moment was een bewoner thuis. De bewoner opende de voordeur omdat er aangebeld werd. Een onbekende man met een wapen bedreigde de bewoner. Hij moest onder andere zijn telefoon en een laptop oif tablet afgeven. Daarna vluchtte de verdachte. De bewoner raakte niet gewond. Na enige tijd belde de bewoner bij een buurtbewoonster aan, waar hij omstreeks 8.00 uur de politie belde.

De politie laat weten de melding zeer serieus te nemen en is direct een onderzoek gestart. Agenten namen de verklaring van de bewoner op en startten een buurtonderzoek. Buurtbewoners met beveiligingscamera's wordt gevraagd of agenten deze mogen bekijken, en indien er iets opstaat wat van belang kan zijn voor het onderzoek om ze over te dragen aan de politie. Op dit moment kan de politie nog niks vertellen over de precieze toedracht of het aantal daders. Het is nog onbekend of er een verband bestaat met de woningoverval in de Etudestraat, drie dagen geleden.

De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over de overval, iets gezien of gehoord hebben, of camerabeelden hebben. 'We zijn ook benieuwd of mensen misschien gezien of gehoord hebben of de dader(s) vertrokken zijn met een vervoersmiddel of niet', laat de politie weten. Contact opnemen met de politie kan telefonisch via 0900-8844. Camerabeelden zijn naar de politie te sturen via het meldformulier van de politie. Anoniem informatie doorgeven kan telefonisch bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit bericht delen:

Advertenties