Politie zoekt getuigen beroving Sterreschansweg

Lars Schwachöfer
18 februari 2021
De politie zoekt getuigen van een beroving op de Sterreschansweg gistermiddag. Het 86-jarige slachtoffer had net 10.000 euro gepind. Dit bedrag werd van hem afgenomen.
Een 86-jarige man parkeerde zijn auto aan de Sterreschansweg en liep naar een pinautomaat aan de Molenstraat in het centrum. Omdat de man werklieden voor een verbouwing contant moest betalen, pinde hij 10.000 euro. Dit stopte hij in een mapje. Vervolgens liep de man terug naar zijn auto.

De man was omstreeks 12.00 uur terug bij zijn auto, waar hij door een andere man werd aangesproken. Na een woordenwisseling deed de verdachte de achterklep van de auto open, haalde de tas van het slachtoffer uit de auto en haalde daar de map met geld uit. De verdachte hield de man op afstand. Daarna ging de verdachre ervandoor.

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer weten over de verdachte. Hoogstwaarschijnlijk hield de verdachte de 86-jarige man al in de Molenstraat in de gaten. Contact opnemen met de politie kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit bericht delen:

Advertenties