Politie zoekt getuigen van poging beroving in Hatert

Van onze redactie
7 april 2021
Gisteravond probeerden minderjarige jongens twee keer iemand te beroven in Hatert. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.
Omstreeks 17.50 uur kreeg de politie een melding dat enkele jongens iemand onder bedreiging van een steekwapen probeerden te beroven aan de Hackfortsstraat. De daders van tussen de 11 en 14 jaar oud werden niet aangetroffen. Korte tijd later, omstreeks 18.20 uur, kreeg de politie opnieuw een melding, met hetzelfde signalement. Deze keer probeerden de jongens iemand te beroven op de  Angerensteinstraat.

'Op het moment van de tweede poging reed er een witgekleurde personenauto over de Angerensteinstraat', laat de politie weten. De politie is op zoek naar getuigen van de pogingen. 'Tevens zijn wij op zoek naar de bestuurder/inzittende van de witgekleurde auto.' De politie laat weten dat de verdachten tussen de 11 en 14 jaar oud zijn, maar heeft geen signalementen vrijgegeven. Het is daardoor onbekend of de politie de daders aangehouden heeft, of ze nog zoekt. Politie Nijmegen was nog niet bereikbaar voor meer informatie.

Getuigen kunnen telefonisch via 0900-8844 of via het meldformulier van de politie contact opnemen met de recherche.
Vermeld daarbij zaaknummer 2021153136. Videobeelden die kunnen bijdragen aan het onderzoek zijn te uploaden via het meldformulier. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit bericht delen:

Advertenties