Auto uitgebrand in Biezenstraat

Lars Schwachöfer Maandag 05 April 2021
Afgelopen nacht woedde omstreeks 2.45 uur een autobrand in de Biezenstraat. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

Omwonenden werden wakker van de brand in de geparkeerde auto en alarmeerden de brandweer. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De politie sprak met de eigenaresse van de auto en omwonenden. Politie en brandweer vermoeden dat er sprake is van brandstichting. De auto werd afgezet met lint.

Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing van de politie doen op een later tijdstip sporenonderzoek in en om de auto, om te proberen de oorzaak vast te stellen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.