[Video] Liefde voor Nijmegen met burgemeester Bruls

Van onze redactie Zaterdag 03 April 2021
In het nieuwe programma Liefde voor Nijmegen gaan wij in gesprek met bekende personen in Nijmegen over hun onvoorwaardelijke liefde voor de stad. Hoe omschrijven zij hun liefde voor Nijmegen? Welke herinneringen koesteren zij? En hoe heeft Nijmegen hun leven vormgegeven?

De eerste aflevering trappen wij af met niemand minder dan onze burgervader: Hubert Bruls. Zijn liefde voor Nijmegen ontstond bij de start van zijn studie politicologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, nu beter bekend als de Radboud Universiteit Nijmegen. Sindsdien is hij al jarenlang woonachtig en werkzaam in Nijmegen, in diverse politieke en bestuurlijke functies. Sinds 21 mei 2012 is Hubert Bruls de burgemeester van onze prachtige stad.

Liefde voor Nijmegen is een beeldpodcast. Luister je liever naar de podcast? Luister de eerste aflevering hier: https://soundcloud.com/nieuwsuitnijmegen/liefde-voor-nijmegen-met-burgemeester-bruls

 

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.