[Video] Met een e-bike naar Hart van de Waalsprong

Van onze partner Vrijdag 02 April 2021
Op zoek naar een nieuwbouwhuis in Nijmegen-Noord? Met dit super aantrekkelijke aanbod wordt een huis in Hart van de Waalsprong nog interessanter! Als je een woning in Hart van de Waalsprong koopt, krijg je namelijk een voucher van maar liefst €500 cadeau; te besteden aan een e-bike bij Zoevers.

Op deze manier willen de ontwikkelaars samen met Zoevers het fietsgebruik bij nieuwe bewoners stimuleren. Lekker op de fiets naar het werk in plaats van met de auto.

Wil je meer weten over dit aantrekkelijke aanbod? Kijk dan op www.hartvandewaalsprong.nl. Daar lees je ook over het gratis kennismakingsabonnement op elektrische deelauto's van We Drive Solar en de mogelijkheden voor deelname aan de energiecoöperatie met lokale zonne-energie voor en door bewoners. Allemaal extra’s die je krijgt bij de aankoop van een duurzaam ontwikkelde woning in Hart van de Waalsprong.

Maar voordat je naar ons woningaanbod gaat, kijk dan eerst even de video met Stan en Hans in de hoofdrol!

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.