Graafseweg afgesloten vanwege ongeval

Lars Schwachöfer Donderdag 01 April 2021
Vanmiddag vond omstreeks 17.00 uur een aanrijding plaats op de Graafsebrug. De Graafseweg is vanaf het Nelson Mandelaplein afgesloten.

Een automobilist op de Graafseweg richting het Takenhofplein, botste door nog onbekende reden op zijn voorganger. Zijn bijrijdster raakte gewond. Een derde inzittende, een kind, kwam met de schrik vrij. Een automobilist zag de aanrijding in zijn achteruitkijkspiegel gebeuren en stopte om hulp te verlenen. Hij ving het kind op. Agenten gaven het kind een troostbeertje.

De politie en brandweer stabiliseerden de vrouw. De weg werd vanaf het Nelson Mandelaplein afgezet om hulpdiensten de ruimte te kunnen geven. De vrouw werd later per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de voorste auto is voor verdere controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger sleepte de auto's weg. Omstreeks 18.15 uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.