File op A73 na eenzijdig ongeval

Lars Schwachöfer Donderdag 01 April 2021
Vanmiddag vond omstreeks 16.30 uur een eenzijdig ongeval op de A73. Bij Knooppunt Neerbosch, in de richting van Malden, raakte een motorrijder van de weg.

De motorrijder reed op de A73 richting Malden, toen hij op de oprit uit de bocht gleed. Medeweggebruikers stopten en alarmeerden de hulpdiensten. De brandweer hoefde niet ter plaatse te komen. Ambulancepersoneel keek de motorrijder na. Hij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Rijkswaterstaat sloot de rijbanen af. Verkeer werd over de spitsstrook langs de ongevalslocatie geleid. Een berger sleepte de motor weg. Het verkeer in zuidelijke richting liep forse vertraging op door het langzaam rijdende verkeer, dat af en toe stilgezet werd. Omstreeks 17.30 uur werden de rijbanen weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.