Kind gewond na aanrijding in Aldenhof

Lars Schwachöfer Woensdag 31 Maart 2021
Vanmiddag vond omstreeks 14.30 uur een aanrijding plaats in de 50e straat van de Aldenhof. Een kind raakte gewond. De straat is afgezet voor onderzoek.

Een automobiliste reed richting de van Apelterenweg op de 50e straat van de Aldenhof, toen ze een kind op de weg zag. Beiden konden elkaar niet meer ontwijken, met een aanrijding tot gevolg. Omstanders boden eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Het jonge slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie sloot de weg af. De Verkeers Ongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Omstanders vertellen dat het een 4-jarig kind zou zijn. De politie kan in verband met de privacy geen uitspraken doen over het opgelopen letsel, het geslacht en de leeftijd, maar laat weten dat het om een minderjarig persoon gaat. Tot wanneer de weg afgesloten blijft, is nog onbekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.