SEAT en Suzuki acties op tweede paasdag bij Auto Traa

Van onze partner
31 maart 2021
Op tweede paasdag, maandag 5 april, is de showroom van Auto Traa geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Op deze dag zijn er meerdere acties voor de merken SEAT en Suzuki én op alle occasions. U bent op afspraak van harte welkom.
Zo zijn er op de SEAT Ibiza en SEAT Arona de All Inclusive deals: alles erop en eraan zonder bij te betalen. Het voordeel loopt bij de Ibiza op tot € 2.465 en bij de Arona zelfs tot € 3.905. Op de SEAT Ateca geeft Auto Traa 50% korting op de DSG-automaat en op de Tarraco is de DSG-automaat zelfs helemaal gratis.

Mii electric

Geniet nu van volledig elektrisch rijden voor een tijdelijk verlaagd maandtarief. De Mii electric is er nu vanaf € 334,- per maand met Private-Lease. Op de aanschaf van deze auto wordt € 1.500 korting gegeven.

Inruilkorting Suzuki

Dit is het moment om jouw auto in te ruilen voor een andere uit de nieuwe voorraad Suzuki Vitara of S-Cross. Want bovenop de hele goede inruilprijs krijg je nu nog eens € 1.500 inruilvoordeel.

Occasionactie

Met 60 occasions op voorraad is er een ruime keuze bij Auto Traa. Op tweede paasdag komt op alle al scherp geprijsde occasions nog eens € 500 inruilvoordeel. Bekijk hier het actuele aanbod van occasions.

30 jaar betrouwbaar familiebedrijf

Al ruim 30 jaar is Auto Traa de SEAT dealer van Nijmegen en omgeving. Sinds 2015 is het bedrijf ook servicedealer van Suzuki. Auto Traa staat bekend om het persoonlijke contact, scherpe prijzen en de betrouwbaarheid. Bezoek de website voor meer informatie.

Afspraak maken

U bent van harte welkom aan de Microweg 32 Nijmegen. Maak hiervoor een afspraak en bel naar 024-373 31 31 of mail naar verkoop@auto-traa.nl

 


Dit bericht delen:

Advertenties