De Kidspowergroep in het Marikenhuis gaat weer beginnen

Van onze redactie Dinsdag 30 Maart 2021
Een ontmoetingsmiddag voor kinderen die zijn geraakt door kanker in hun omgeving. Een ernstig zieke vader, moeder, broertje, zusje, vriend of vriendinnetje. Op zaterdag 10 april van 13.00 tot 15.00 uur zijn deze kinderen, van 4 tot 12 jaar, welkom in het Marikenhuis.

De kinderen kunnen meedoen aan allerlei activiteiten. Er is ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Maar over kanker praten kan ook. Als de kinderen het erg spannend vinden, mogen ze een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Gratis aanmelden kan per mail of telefoon: bianca.peters@marikenhuis.nl | 06-29471415

Kidspower is er elke laatste zaterdag van de maand in en om het Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. Meer info vind je op de website.

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.