Automobilist vergeet LPG slang los te koppelen

Van onze redactie Zondag 28 Maart 2021
Vanavond reed een automobilist omstreeks 20.30 uur weg bij een tankstation aan de A73. Hij vergat voor het wegrijden de tankslang voor LPG los te koppelen. De brandweer controleerde het voertuig en de pomp.

De automobilist betaalde na het tanken en stapte zijn auto in. De man en zijn bijrijdster merkten kort na het wegrijden dat de tankslang nog aan de auto vast zat. De slang bleef aan de pomp zitten, maar trok de tank in de auto van zijn plaats. Vervolgens schoot de slang los van de auto. De brandweer controleerde het voertuig en de pomp. Er was geen sprake van een lekkage.

De automobilist, zijn bijrijdster en hun hond konden de weg niet vervolgen in de auto. Een berger sleepte het voertuig weg. De pomp raakte niet beschadigd.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.